اخبار بین المللی
شماره: 28646
1396/11/28 - 12:00
خطرات استفاده از نوشیدنی های شیرین برای بارداری

طی 50 سال گذشته میزان قندی که به رژیم های غذایی اضافه شده است، به طور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است. بخش اعظمی از این افزایش مربوط به مصرف نوشیدنی هایی است که با این قندها شیرین شده اند و حدود یک سوم قند مصرفی بوسیله افراد را شامل می شوند.

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، در حالی که مصرف این نوشیدنی ها با ایجاد چاقی، دیابت نوع دو، بلوغ زودرس و کیفیت پایین اسپرم مرتبط است، اما مطالعات اندکی ارتباط بین نوشیدنی های شیرین و باروری را بررسی کرده اند. مطالعه ای در دانشگاه بوستون نشان داده است که مصرف یک یا تعداد بیشتری از نوشیدنی های شیرین در روز(بوسیله هر یک از والدین) می تواند شانس باردار شدن را به میزان زیادی کاهش دهد. به همین دلیل، این مطالعه پیشنهاد می کند که زوجینی که برای بچه دار شدن برنامه ای دارند باید مصرف نوشیدنی های شیرین را در رژیم غذایی شان محدود کنند. حدود 15 درصد زوجین نابارور هستند و شناسایی ریسک فاکتورهایی که قابل جبران هستند(مانند رژیم غذایی)، می تواند به زوجین برای باردار شدن سریع تر کمک کند و استرس های فیزیولوژیک و مشکلات اقتصادی  ناشی از درمان های ناباروری است را بکاهد.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved